LAIA. LA TERÁPIA D´UM PASTÍS

LAIA. LA TERÁPIA D´UM PASTÍS

Portada_María.ai

 

Laia. La teràpia d’un pastís.
Relat. És la trama de dues dònes; la Laia i la Mercè. La Laia és bipolar, i juntes ens expliquen les alegries i les angoixes d’aquesta enfermetat. En aquest relat hi ha molta veritat i molta fantasia, però una cosa us puc assegurar, va dedicat a totes les persones que tenim un “trastorn bipolar”. Aquest llibre no està pensat per plànyer-se, tot al contrari, per sapiguer acceptar, amb tot el que comporta, les pujades i les baixades d’aquesta enfermetat.

Que ès la malaltia bipolar.
“El trastorn bipolar consisteix en una alteració dels macanismes que regulen l’estat ànim.
Ès una malaltia  heraditària, però això no vol dir que les probabilitats de que un fill d’una persona bipolar també el pateixi.
Hi ha molts pacients bipolars que aconsegueixen portar una vida social, familiar i sentimental completament adaptada, amb un rendiment laboral igual a qualsevol altre persona no bipolar.
La llista de persones afectades amb trastorn bipolar ès molt llarga, líders polítics com Churchill, pintors com Van Gogh o Gauguin, compositors com Shumann o Tchaikovsky, eminents escritors com Virginia Wolf, Hemingway, Herman Hesse, etc.

Publicado: 11/2018
ENSAYO
80 páginas
Precio libro: 12.50€
Precio ebook: 2.50€
Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: