1984, LA CARME ES VA A ENAMORAR DE MI

1984, LA CARME ES VA

A ENAMORAR DE MI

Portada_Pere.aiUn nou llibre del dol? Un altre llibre d’autoajuda? Una nova situació de pèrdua personal… o potser una simpàtica, tendra i dramàtica història d’amor d’una parella de Cerdanyola del Vallès?
L’abril del 83 en Pere, un xicot del Poblenou, és contractat com a mestre a l’escola La Sínia. En el primer Claustre descobreix la Carme, la guapa de Nou Barris, i queda fascinat pel seu rostre. Utilitzant els seus coneixements matemàtics, la descriu amb tota mena de detalls i elabora un pla minuciós i precís per aconseguir atraure la seva atenció.
Les divertides escenes del 84 es van succeint, l’atmosfera de la narració va pujant i aconsegueix que el lector s’impacienti per descobrir quan els protagonistes s’abraçaran per primera vegada, es faran el primer petó o deixaran de relacionar-se a base de mastegots i empentes sense importància. El que en Pere no sap és la quantitat d’obstacles que haurà de vèncer per aconseguir la seva fita: des de baixar, amb la mà esquerra i en una habitació plena de dones, una cremallera tossudament encallada per tocar-li l’esquena, a vèncer la maleïda goma dels pantalons del pijama, molt bufó de “topos”, que ella porta; des d’esquivar a les palpentes l’estufa de llenya de la Caseta del Gronxador, a entrar a l’habitació de la Carme per la finestra i passar la primera nit junts, on la història d’amor es converteix en una aventura còmica.
Pere de Llorens ens narra les darreres hores de vida de la seva estimada Carme, contraposades amb les divertides vivències de quan la va conèixer fa 30 anys, fins a arribar al tràgic capítol de la seva mort.
Un text a mig camí entre l’autoajuda i la narrativa que t’emocionarà. Ploraràs i riuràs amb la narració de les anècdotes, on l’autor, amb una prosa senzilla però curosa i treballada, ens explicarà els nombrosos plans (condemnats al fracàs) de que va valdre’s per cridar l’atenció de la Carme. O potser va ser tot el contrari…
Al darrere hi ha, sens dubte, una història de superació. Un relat personal amb prou força per a entendre totes les emocions que envolten la mort de la dona estimada amb qui ha compartit 30 anys de la seva vida.

 

Publicado:03/2017
HECHOS REALES
284 páginas
Precio libro: 16€
Precio ebook: 5€

http://www.edicionesalbores.com/1984,-la-carme-es-va-a-enamorar-de-mi-230

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: